Przetargi: Nieograniczone


Nieograniczone

Ograniczone

Dwustopniowe

Archiwum

Wyniki:

Kraków, dnia 10.12.2010 r.

      Zakład Opiekuńczo – Leczniczy prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Felicjanek 31-502 Kraków, ul. Kołłątaja 7 informuje o wyborze najkorzystniejszej oferty na rok 2011 na:

Dostawa mięsa œwieżego I klasy i wędlin œwieżych I gatunku

Zamówienie przeprowadzono w trybie przetargu nieograniczonego.


Liczba złożonych ofert: 1,
Liczba ofert odrzuconych: 0,
Liczba ofert zwróconych bez rozpatrywania: 0,
Liczba oferentów wykluczonych: 0


Ceny ofert:
Cena oferty nr 1: 70 671,70 zł brutto

Kryteria wyboru ofert:
cena brutto zamówienia 100 % = 100 pkt

Wybrano ofertę nr 1.
Nazwa firmy:
Firma Handlowa MARS S.C. S. Skrobacz, P. Skrobacz 31-538 Kraków, Grzegórzecka (Hala Targowa)
Cena wybranej oferty:
70 671,70 brutto
brutto (słownie: siedemdziesišt tysięcy szeœćset siedemdziesišt jeden złotych 70/100)

Przewidywany termin zawarcia umowy to 15.12.2010 r.



Dziękujemy za wzięcie udziału w przetargu.


29-11-2010

Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa.

 

Ogłoszenie zamówieniu o wartości mniejszej niż kwoty określone w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo Zamówień Publicznych

  • Zamawiający: Zakład Opiekuńczo Leczniczy prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Felicjanek, 31-502 Kraków, ul. Kołłątaja 7.
  • Przedmiot zamówienia: dostawa mięsa świeżego I klasy i wędlin świeżych I gatunku.
  • Termin wykonania zamówienia: sukcesywnie według pojedynczych zleceń, od dnia 01.01.2011 do dnia 31.12.2011 r., sukcesywnie według pojedynczych zleceń.
  • Zakres zamówienia:

Lp.

Nazwa

j.m.

Ilosc plan na 2011 r.

1

Baleron wieprzowy gotowany chudy

kg

50

2

Boczek wędzony chudy bez kości

kg

15

3

Cielęcina w galarecie

kg

60

4

Filet z indyka pieczony chudy

kg

50

5

Kaszanka świeża w jelicie naturalnym

kg

60

6

Kiełbasa "fantazja" drobiowa

kg

20

7

Kiełbasa krakowska parzona

kg

190

8

Kiełbasa mielonka drobiowa

kg

90

9

Kiełbasa mielonka wieprzowa

kg

60

10

Kiełbasa szynkowa drobiowa

kg

40

11

Kiełbasa szynkowa wieprzowa

kg

20

12

Kiełbasa wiejska wołowo-wieprzowa

kg

12

13

Kiełbasa zwyczajna

kg

60

14

Kiełbasa parówkowa drobiowa

kg

180

15

Kiełbasa parówkowa wieprzowa

kg

90

16

Kiełbasa - Kurczak faszerowany "frajda"

kg

20

17

Kiełbasa biała parzona

kg

80

18

Kiełbasa smaczek ala konserwa

kg

150

19

Parówki cienkie wieprzowe nie gorsze niż 'Indykpol"

kg

70

20

Parówki cienkie drobiowe nie gorsze niż 'Indykpol"

kg

130

21

Parówki cienkie cielęce nie gorsze niż 'Indykpol"

kg

70

22

Pasztet drobiowy nie gorszy niż ciechanowski

kg

175

23

Pasztetowa drobiowa nie gorsza niż "Boryny"

kg

120

24

Polędwica drobiowa "babci"

kg

15

25

Polędwica sopocka drobiowa

kg

80

26

Polędwica sopocka wieprzowa

kg

100

27

Polędwica ogonowa drobiowa

kg

80

28

Polędwica z indyka

kg

120

29

Polędwica z kurczaka

kg

35

30

Mortadela drobiowa

kg

100

31

Mortadela wieprzowa

kg

60

32

Szynka z indyka

kg

60

33

Szynka konserwowa drobiowa

kg

60

34

Salceson drobiowy

kg

70

35

Szynka miodowa  z fileta drobiowego

kg

15

36

Szynka złocista drobiowa

kg

40

37

Szynka wieprzowa chłopska

kg

25

38

Szynka drobiowa gotowana

kg

40

39

Szynka wiedeńska drobiowa

kg

25

40

Szynka wieprzowa gotowana

kg

60

41

Szynka wiejska gotowana

kg

60

42

Udziec z indyka w galarecie

kg

25

43

Filet z indyka surowy, świeży bez kości i bez skóry

kg

235

44

Filet z kurczaka surowy, świeży bez kości

kg

280

45

Flaki wołowe oczyszczone pakowane próżniowo  po 0,5 kg

kg

100

46

Szynka wieprzowa bez kości, bez tłuszczu i bez błon tłuszczu na zewnątrz                                                                                                    

kg

100

47

Mięso łopatka wieprzowa bez kości, bez tłuszczu i bez łat tłuszczu na zewnątrz

kg

135

48

Porcja rosołowa drobiowa świeża

kg

100

49

Schab wieprzowy z kością, świeży, bez tłuszczu i błon

kg

120

50

Mięso wołowe  młode, świeże bez kości, bez tłuszczu i bez łat

kg

510

51

Mięso wołowe młode, świeże z kością, bez tłuszczu typu rozbef

kg

160

52

Mięso udziec z indyka bez skóry, bez kości i bez tłuszczu

kg

150

53

Serduszka drobiowe oczyszczone świeże

kg

60

54

Słonina świeża oczyszczona bez skóry

kg

45

55

Udko z kurczaka świeże

kg

700

56

Żołądki drobiowe świeże oczyszczone

kg

80

  • Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych i wariantowych.
  • Tryb postępowania: przetarg nieograniczony.
  • Sposób uzyskania SIWZ:
    • Forma elektroniczna: www.zolfelicjanki.pl
    • Na wniosek wykonawcy forma pisemna w siedzibie Zamawiającego -  Zakład Opiekuńczo Leczniczy prowadzony przez Zgromadzenia Sióstr Felicjanek,                      31-502 Kraków, ul. Kołłątaja 7.(za siwz w formie pisemnej Zamawiający nie pobiera opłaty).
  • Termin składania ofert do dnia 7.12.2010r. godz. 9:00.
  • Miejsce składania ofert: Zakład Opiekuńczo Leczniczy prowadzony przez Zgromadzenia Sióstr Felicjanek, 31-502 Kraków, ul. Kołłątaja 7 w kancelarii Zakładu.
  • Warunki udziału oraz oświadczenie i dokumenty potwierdzające spełnienie przez Wykonawcę warunków udziału w postępowaniu.
    • Wykonawca w celu potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu ma obowiązek wraz z ofertą złożyć oświadczenie z Art. 22 ust. 1., Art. 24 Prawo zamówień publicznych.
    • W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada niezbędną wiedze i doświadczenie, wymaga się aby sporządził i dołączył do oferty wykaz wykonanych w okresie ostatnich trzech lat dostaw, a jeżeli okres działania jest krótszy  - w tym okresie,  z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców. Do wykonania należy załączyć dokumenty potwierdzające, że wymagane dostawy zostały wykonane należycie.
    • W przypadku oferty składanej przez Wykonawców wspólnie należy dołączyć pełnomocnictwo (dla reprezentującego ich pełnomocnika), w oryginale lub kopi potwierdzonej za zgodność z oryginałem przez notariusza.
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, albo aktualne zaświadczenie o wpisie  do ewidencji działalności gospodarczej wystawianego nie wcześniej niż 6 miesięcy, przez upływem terminu składania ofert.
  • Wadium: Zamawiający nie wymaga wadium.                
  • Kryteria oceny ofert:

cena brutto zamówienia                                       100 % = 100 pkt
Oferty oceniane będą wg wzoru:
1%=1pkt
ad.a)    wartość punktowa ceny wyliczana będzie w skali do 100 wg wzoru:
wartość punktowa A = Amin / An x 100
Amin - cena najniższa wśród oferowanych
An - cena badanej oferty        
Oferta, która uzyska najwięcej punktów będzie uważana za ofertę ocenioną najwyżej  i uznana za najkorzystniejszą dla Zamawiającego.

  • Termin związania oferty: 30 dni.

 


   
 
   
Strona główna